E.Williams Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Razer Barracuda X modelini yaklaşık 1 ay önce aldım ama hep dıt dıt diye sesler çıkartıyor. Driverlarını yeni güncelledim ama hala dıt dıt diye sesleri çıkartıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Razer Barracuda X modelini yaklaşık 1 ay önce aldım ama hep dıt dıt diye sesler çıkartıyor. Driverlarını yeni güncelledim ama hala dıt dıt diye sesleri çıkartıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
mutluSSsS Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 razer barracuda pro kullaniyorum ses tekerlegi sonsuz döngü ise sesi fullenmesine ragmen dondurmeye devam ediyorsan 2 kere dit dit sesi cikariyor
razer barracuda pro kullaniyorum ses tekerlegi sonsuz döngü ise sesi fullenmesine ragmen dondurmeye devam ediyorsan 2 kere dit dit sesi cikariyor
E.Williams Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 Storman01 dedi: Çözüldü mü hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Kulaklığın arkasında bir ses tekerleği ver onu biraz kısıkta kullanınca geçiyor.
Storman01 dedi: Çözüldü mü hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Kulaklığın arkasında bir ses tekerleği ver onu biraz kısıkta kullanınca geçiyor.