Razer Barracuda X kulaklıkta ses bağlantısı gitti

alikurnaaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 9100F CPU // GTX 1650 GPU // 16GB RAM // Samsung Odyssey G7 Monitör
Meslek
Yüksek Gerilim Elektrik Teknisyeni
Merhaba Razer Barracuda X marka kulaklığımı alalı 2 seneyi yeni geçti. Dün müzik çalarken PC'de takılırken durduk yerde ses bağlantısı gitti. Dongle'yi çıkartıyorum 3-5 saniye bekleyip geri takıyorum geliyor fakat 3 saniye kadar sonra tekrar kayboluyor. Ses aygıtlarında da gelip gidiyor. Razer desteğe ulaşacak bir kanal bulamadım. Bu sorunu yaşayanlar var mı veya nasıl Razer destek ekibine ulaşabilirim?

Merhaba Razer Barracuda X marka kulaklığımı alalı 2 seneyi yeni geçti. Dün müzik çalarken PC'de takılırken durduk yerde ses bağlantısı gitti. Dongle'yi çıkartıyorum 3-5 saniye bekleyip geri takıyorum geliyor fakat 3 saniye kadar sonra tekrar kayboluyor. Ses aygıtlarında da gelip gidiyor. Razer desteğe ulaşacak bir kanal bulamadım. Bu sorunu yaşayanlar var mı veya nasıl Razer destek ekibine ulaşabilirim?
aynı sorunu ben de bugün yaşamaya başladım kulaklığı daha dün almama rağmen çözüm bulamıyorum hala

Aynı sorunu ben de bugün yaşamaya başladım kulaklığı daha dün almama rağmen çözüm bulamıyorum hala.

Aldığın yere ulaş bence. Sen ürün değişimi yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı