B baskanbaba Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #1 Mikrofon sağlam çalışıyor fakat arkadaşlarım sesimin boğuk olduğunu söylüyor. Synapse'de de gözükmüyor nasıl düzelteceğim zaten kulaklık kafamı sıktı bir tık rahatsız oldum. Çözümünü bilen var mı mikrofon işinin? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:32
Mikrofon sağlam çalışıyor fakat arkadaşlarım sesimin boğuk olduğunu söylüyor. Synapse'de de gözükmüyor nasıl düzelteceğim zaten kulaklık kafamı sıktı bir tık rahatsız oldum. Çözümünü bilen var mı mikrofon işinin?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.002 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 22:40 #2 Kablosuz kulaklık hocam, normal mikrofonun çok iyi olmaması.
B baskanbaba Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #3 Deiinzz dedi: Kablosuz kulaklık hocam, normal mikrofonun çok iyi olmaması. Genişletmek için tıkla... Yani ben kendim dinlediğim zaman zaten çok kötü gelmiyor ama Synapse de gözükmemesi normal mı?
Deiinzz dedi: Kablosuz kulaklık hocam, normal mikrofonun çok iyi olmaması. Genişletmek için tıkla... Yani ben kendim dinlediğim zaman zaten çok kötü gelmiyor ama Synapse de gözükmemesi normal mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.002 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 22:41 #4 baskanbaba dedi: Yani ben kendim dinlediğim zaman zaten çok kötü gelmiyor ama Synapse de gözükmemesi normal mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam onu, Razer kullanmadım.
baskanbaba dedi: Yani ben kendim dinlediğim zaman zaten çok kötü gelmiyor ama Synapse de gözükmemesi normal mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam onu, Razer kullanmadım.