Arkadaşlar merhaba, Razer Barracuda X’i önerir misiniz? Kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Bir de kasamda type-C girişi yok, kutunun içinden çıkan dönüştürücü ile bağlayacağım. Herhangi bir kayıp yaşar mıyım?
Arkadaşlar merhaba, Razer Barracuda X'i önerir misiniz? Kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim. Bir de kasamda Type-C girişi yok, kutunun içinden çıkan dönüştürücü ile bağlayacağım. Herhangi bir kayıp yaşar mıyım?
Kral biraz geç olacak ama başkaları için yazayım 1 yıla yakın süredir kullanıyorum dönüştürücü kayıp değil aksine daha iyi performans sağlıyor kasası uzak olanlar için zaten şahsen pil düzeyi mükemmel derecede iyi aktif olarak her gün oyun ve ders çalışan biri olarak beni 1-1.5 hafta soluksuz götürüyor mikrofon çok iyi değil klasik oyuncu mikrofonu profesyonel bir iş yapılmaz ama oyunlarda konuşurken veya biriyle sohbet halinde üzmez ses kalitesi güzel fakat bilgisayar programı olmadığı için bilgisayar için ek program satın almanız gerekiyor EQ ayarı yapacaksanız telefon da kullanacak iseniz telefon uygulaması var EQ ayarını oradan yapabiliyorsunuz bir de bazılarına ses yetersiz geliyormuş ama bana gayet yeterli geliyor bilgisayardan EQ ayarını ayarlarsanız alınabilecek rahat bir ürün öneririm.