Razer Barracuda X sağ taraf daha az ses veriyor

• Konuyu başlatan Equa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.279

Equa

Kilopat
Arkadaşlar 2022 Nisan ayında Razer Barracuda X almıştım 4 ay civarı kullandıktan sonra sağ tarafından ses kesilmişti öncesinde sağ tarafın ses seviyesi daha azdı Ağustos ayında garantiye gönderdim yenisiyle değisti ve şu an yine sağ tarafı daha az ses veriyor. Windows üzerinden solu %75, sağı %100 yaptım ve ancak eşitlendi gibi.
Benim sorum şu diğer Barracuda X'in eski versiyonunu kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir sorun var mı?
2022 versiyonunda böyle bir sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Barracuda X 2022 var. Ses dengesizliği ya da benzeri bir sorun yok şuan. Farkettiğim bir şey var, ses ayar tekerleğini açma yönünde çevirirken, son ayara geldiğinde eğer güç uygularsam farkında olmadan sağ taraf kesinti/cızırtı tarzı birşey ya
pıyor.

Hocam bende Barracuda X 2022 var. Ses dengesizliği ya da benzeri bir sorun yok şu an. Fark ettiğim bir şey var, ses ayar tekerleğini açma yönünde çevirirken, son ayara geldiğinde eğer güç uygularsam farkında olmadan sağ taraf kesinti/cızırtı tarzı bir şey ya.
Pıyor.

Bende en kısığa getirince sağ tarafın sesi gidiyor.

Hocam bende Barracuda X 2022 var. Ses dengesizliği ya da benzeri bir sorun yok şu an. Fark ettiğim bir şey var, ses ayar tekerleğini açma yönünde çevirirken, son ayara geldiğinde eğer güç uygularsam farkında olmadan sağ taraf kesinti/cızırtı tarzı bir şey ya.
Pıyor.

Şimdi redditen de baktım tek yaşayan ben değilmişim ses seviyesi %80 çekene kadar sağ taraf daha az ses veriyor.
Bir kişi ürün yazılımı 2.04 güncellendikten sonra böyle bir sorun olduğunu söylüyor.

Bende en kısığa getirince sağ tarafın sesi gidiyor.

Şimdi redditen de baktım tek yaşayan ben değilmişim ses seviyesi %80 çekene kadar sağ taraf daha az ses veriyor.
Bir kişi ürün yazılımı 2.04 güncellendikten sonra böyle bir sorun olduğunu söylüyor.
Ürünü aldığımda indirdiğim 7.1 Surround yazılımından sonra güncelleme yapmadım. Yapmamak en iyisi sanırım.

İhtimal. Ama ben otomatik güncelleme yaptığını ya da öyle bir ayar olduğunu görmedim. İsterseniz o drivrrları kaldırıp, temiz kurulum deneyin eski sürüme.

Benim bildiğim 2020 versiyonunda driver desteği yoktu düzelmezse bir daha garanti yapacağım tahminen ikinci bozulmasından dolayı da muadil veya üst modeli istemeyi deneyeyim en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı