Razer Barracuda X vs Arctis Pro Wireless

Giray Şener

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Wireless bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum, şartlarım şunlar; sade bir dış görünüş, Wireless olursa çok iyi olur, YouTube'da video çekiyorum ve bana kolaylık çıkartacak, kaliteli mikrofon ve ses. Bütçem de 1500-3000 civarı, biraz araştırma sonucu birkaç kulaklık buldum onlar da;

Razer Barracuda X
Arctis Pro Wireless ( bu bütçemi çok aşıyor ama 1 kere kulaklığa para vereceğim için düşünülebilir )
Logitech G733 Lightspeed

2 yıldan uzun süredir Arctis Pro Wireless kullanıyorum, SS seti başka markayla değiştirmememin tek nedeni kulaklık. Normalde her yıl tüm seti farklı markayla değiştirip denerim, kulaklığı değiştirmek istemediğim için bunu yapamıyorum. Çok rahat, sesi çok iyi, telefonla direkt bağlantı da yapılabiliyor. Senin bahsettiğin bütçenin çok üzerinde, o kadar parayı gözden çıkarabilirim ve bir kademe daha iyisi için farkı üzülmeden veririm dersen tavsiye ederim.

Fiyatını saymazsak 2 eksisi var; tek batarya takılabildiği için sık sık bataryasını değiştirmek gerekiyor şarjdakiyle. Diğer eksisi de mikrofonun çıkarılabilir ya da tamamen gömülebilir olmaması bence, dışarıda yürürken bu kulaklığı takmamamın tek nedeni bu.

Diğer 2 ürün için de kullanıcıları yorum yapsın, test etmediğim için hiçbir şey diyemem.

Son düzenleme:
Barracuda X ses kalitesi Steelseries Arctis Pro Wireless'ın çok altında bir ürün. Ayrıca Barracuda X'in yazılımı yok. Tak ve kullan bir kulaklık.
Bütçen yetmezse Logitech G 733 yerine Razer Blackshark V2 Pro öneririm, kullanıyorum.
Kalite olarak en kaliteliden kalitesize sıralamam:
Arctis Pro Wireless, Logitech G Pro X Wireless, Razer Blackshark V2 Pro, Logitech G 733, Razer Barracuda X.
Fiyat olarak Akakçe sitesi fikir verebilir. İtopya gibi sitelerde de arama yapmanı öneririm uygun fiyat için. Bu tarz sitelerin indirimleri Akakçe, Cimri gibi sitelerde görünmüyor.

Son düzenleme:
Peki Arctis pro wireless kulaklığına yakın seviyede olan bir Steelseries kulaklığı önerebilir misiniz, Steelseries'in Dizaynına ve kalitesine bayılıyorum

Peki Arctis pro wireless kulaklığına yakın seviyede olan bir Steelseries kulaklığı önerebilir misiniz?
Arctis 7 Plus çıktı, 2019 modeline göre epey iyileştirme olduğunu duydum kullanan bir arkadaşımdan. Arctis Pro Wireless kadar olmasa da ilk nesil Arctis 7'yi kullanmış biri olarak 2 nesil yenisi olan Plus yine memnun eder diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı