Razer Barracuda X vs ASUS ROG STRIX GO

Bütçe
4500 TL
Barracuda X tercih edebilirsin. ROG STRIX GO çok önermek istediğim bir model değil.

Barracuda X tercih edebilirsin. ROG STRIX GO çok önermek istediğim bir model değil.

Peki neden hocam? Arada fiyat farkı var ve bu benim için sorun değil, ama eğer öyle büyük bir fark yoksa fiyatından dolayı düşünüyorum.

Eğer mikrofon önemliyse ASUS ROG STRIX GO daha mantıklı olur. İkisi de konforlu kulaklıklar ama ses kasma konusuna bir şey diyemem.

Hocam bende şu an Cloud 2 var ve bazen cızırtı yaptığından dolayı iade edeceğim. Mikrofonu kötüydü her sesi alıyordu bende brodcast ile çözdüm barcuda X ile de öyle yaparım gerekirse. Asıl mesele ses kasma diyebilirim o zaman.

Ben olsam ASUS'u alırdım özellik bakımından razera göre daha iyi.

Ama hiç kullanmadım.

Gene de ASUS ROG derim. Barracuda X'in sürücüleri 40mm diye biliyorum.

Ben olsam ASUS'u alırdım özellik bakımından razera göre daha iyi.

Ama hiç kullanmadım.

Keşke Amazon'da ucuza buldaydımda gönül rahatlığıyla denerdim olmadı iade ederdim.

Tabii ki ancak onunla hiç uğraşmanıza gerek yok. Kutu içeriğinde zaten USB to Type-C aparatıyls birlikte geliyor kulaklık.

Tamamdır dostum şimdi sipariş veriyorum çok teşekkür ederim.

Hâlâ kullanıyor musunuz memnun musunuz?

Son düzenleme:
Keşke Amazon'da ucuza buldaydımda gönül rahatlığıyla denerdim olmadı iade ederdim.

Hâlâ kullanıyor musunuz memnun musunuz?

Evet hala kullanıyorum ve aşırı memnunum hiçbir şikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…