Razer Barracuda X vs ASUS ROG STRIX GO

Bütçe
4500 TL
Tabii hocam başlıyorum.

@550519 hocam Cloud 3 Wireless hakkında bilginiz var mı? Şansıma ben aldıktan sonra çıktı. 120 saat şarj süresi varmış moralim bozuldu.

Hocam Alpha Wireless modelinin 300 saat süresi var alalı bayağı oldu ama hala kullanıyorum ama ses kasmada yazılımı olmadan muadillerine göre başarılı değil.

Hocam Alpha Wireless modelinin 300 saat süresi var alalı bayağı oldu ama hala kullanıyorum ama ses kasmada yazılımı olmadan muadillerine göre başarılı değil.

Teşekkürler hocam ben bundan zaten memnun kaldımda, 120 saat çok iyi be.

Hocam, 120 saat batarya süresi biraz fazla gibi bence rahatlıkla 15 saat bile yeter.

Yok be hocam her günde şarj edilmez.

Teşekkürler hocam ben bundan zaten memnun kaldımda, 120 saat çok iyi be.

Yok be hocam her günde şarj edilmez.
Ses kalitesi olarak falan nova 7, A9'dan iyiyse ya da eşitse onu alayım bari. Benim kafamda iyice karıştı çok fazla seçenek var baya eleme yapmam gerekcek.

Hocam G733 ve HyperX alpha/2 Wireless hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hocam G733 ve HyperX alpha/2 Wireless hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Cloud 3'e baktımda tasarım olarak benimki sanırım daha ergonomik. Cloud 2 kullandımda hocam illetti ya, dip ses problemi yaşadım 2 kere.

Teşekkürler hocam. Cloud 3'e baktımda tasarım olarak benimki sanırım daha ergonomik. Cloud 2 kullandımda hocam illetti ya, dip ses problemi yaşadım 2 kere.
Evet, hocam Cloud 3 dış görünüş olarak da bence çok çirkin ve kaba duruyor. A9 ise çok hoş duruyor, Nova 7 ise kaba bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…