Razer Barracuda X vs. BlackShark Pro V2 vs. Sony Inzone H9

nefersefa

Hectopat
Selam, 3 ader oyuncu kulaklığı arasında kararsız kaldım.
1) Razer Barracuda X
2) Razer BlackShark Pro V2.
3) Sony ınzone H9.
Bu üçü arasında kaldım. Eğer bu fiyatlarda sesi güzel ve gecikmesi az olan kablosuz kulaklık tavsiyeleriniz var ise yazabilirsiniz.

Selam, 3 ader oyuncu kulaklığı arasında kararsız kaldım.
1) Razer Barracuda X
2) Razer BlackShark Pro v2.
3) Sony ınzone h9.
Bu üçü arasında kaldım. Eğer bu fiyatlarda sesi güzel ve gecikmesi az olan kablosuz kulaklık tavsiyeleriniz var ise yazabilirsiniz.

Barracuda X kullanmaktayım. Sorunuz olursa cevaplarım.

2021 kullanıyorum. 2022'den farkı Bluetooth ve 50 saat pil ömrü harici hiçbir fark bulunmamaktadır.
Barracuda X aldım bugün ikinci el. Razer'a falan kayıt ettim ama kullanan birinden tam olarak nasıl performans alabileceğimi sormak istedim. THX Spatial Audio kurdum 15 günlük denemede şuan. Başka bir uygulaması var mı? Şarj olurken mikrofonunun cızırtı yapması normal mi? Önerileriniz nelerdir?

Hocam oyun için uygun mu? Nereden aldınız? Bir de?

Mt bilişimden aldım oyun için fena değil THX uygulaması vardı bende o yüzden memnundum stock hali çöp.

Barracuda X aldım bugün ikinci el. Razer'a falan kayıt ettim ama kullanan birinden tam olarak nasıl performans alabileceğimi sormak istedim. THX spatial Audio kurdum 15 günlük denemede şu an. Başka bir uygulaması var mı? Şarj olurken mikrofonunun cızırtı yapması normal mi? Önerileriniz nelerdir?

Prensip gereği şarjda cihaz kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı