xlooterZ Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Razer Barracuda X ya da SteelSeries Arctis 1 Wireless alacağım hangisini almalıyım kararsız kaldım genellikle oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Bütçe 2K aşma yapamam.
Razer Barracuda X ya da SteelSeries Arctis 1 Wireless alacağım hangisini almalıyım kararsız kaldım genellikle oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Bütçe 2K aşma yapamam.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 4 Nisan 2023 #2 xlooterZ dedi: Razer Barracuda X ya da SteelSeries Arctis 1 Wireless alacağım hangisini almalıyım kararsız kaldım genellikle oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Bütçe 2K aşma yapamam. Genişletmek için tıkla... Arc 1 alınmaz, kronik sorunlu ve baya eski. Barracuda X daha iyi bir seçim olabilir.
xlooterZ dedi: Razer Barracuda X ya da SteelSeries Arctis 1 Wireless alacağım hangisini almalıyım kararsız kaldım genellikle oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Bütçe 2K aşma yapamam. Genişletmek için tıkla... Arc 1 alınmaz, kronik sorunlu ve baya eski. Barracuda X daha iyi bir seçim olabilir.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 Tabii Barracuda X 2022 versiyonu kesinlikle öneririm.