Piyasa fiyatı 4000 civarı ama beyaz rengi Amazon'da uygun fiyatlı. Neden böyle ucuz anlamadım ama değerlendirilebilir. Pembe rengi de aynı fiyattaydı tükendi.
Valla hocam piyasa fiyatının altında bir ürün yine de, değerlendirmek isteyen olursa diye açtık konuyu. İndirime girdiği zamanlardaki fiyatı piyasa fiyatı olarak dahil edilemez zaten, dediğiniz gibi sık sık indirime giriyor olabilir. Razer ürünleri genel olarak indirime giriyor şu aralar
Hocam piyasa fiyatının altına düştüğü sürece indirim sayılır zaten, indirimle 2000 e de düşer 2500 e de her iki fiyatta indirimli fiyat sayılır örnek verecek olursak
Ama yavaş yavaş yükselmeye başlamış muhtemelen çünkü Vatan da 4200, D&R da 3900 civarı yeni yılda zam gelecektir muhtemelen öncesinde son indirimler olabilir
Piyasa fiyatı 4000 civarı ama beyaz rengi Amazon'da uygun fiyatlı. Neden böyle ucuz anlamadım ama değerlendirilebilir. Pembe rengi de aynı fiyattaydı tükendi.
Vatan da 1900 TL almıştım 2 hafta olmadı kulaklık rahat ve kullanışlı Bluetooth ve dongle olması ayrıca çıkarılabilir Mic olayı kulaklıkğı güzel kılan detaylar onun yanı sıra pedleri deri değil bu da bence bir artı.