Elektronik Razer Barracuda X Wireless 2.969 TL

Hayırlı olsun hocam güzel fiyata almışsınız, ben de şimdi bu fiyattan aldım Amazon üzerinden hemen sonrasında stoğu bitti zaten 3300 den satışa devam ediyor. Corsair HS80 de aklımdan geçiyordu da aradaki fiyat farkına değer mi emin olamadım, çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yoktu hemen bozulmayacak birkaç sene gidecek bir ürün yeterliydi bunu seçtim

Hocam kulak kalite anlamında iyi sıkıntı problem yok tek sıkıntısı bana göre tabii ki sesi az yani bu sorun bana göre çoğu kulaklıkta var 50mm sürücülü kulaklıklar bana daha iyi geliyor ben şu an PS5 için çıkarılan Razer kaira PS5 kullanıyorum çok memnunum Barracuda öyle kenarda yatıyor film izlerken takıyorum onu biraz daha hafif daha konforlu geliyor sesden ödün veriyorum ama film izlerken problem değil benim için.

Yani benim aşırı yüksek sesli bir şeye ihtiyacım olmuyo normal seviyede olsa da iş görüyor, işten eve gidince zaten 1-2 saat oyun oynamaya anca vakit kalıyor. O yüzden en uzun kullanacağım vakit izin günleri olur o da toplasan 5-6 saat anca olur. Önümüzdeki senelerde baktım tatmin etmiyor satar başka bir şey alırım en kötü ihtimalle

Son ses sağır bile edebilir. Kulaklığı son ses kullananları anlamıyorum.

İki haftada bir indirime giriyor diyen arkadaş, ürün zaten iki kere indirime girdi. İlk vatan, haftalar sonra mediamarkt. Stok bitirmek için yapıldı. Daha da indirim mümkün değil gibi. Normalde 3700 tl satılan kulaklık için 3000 tl iyi bir indirimdir.

Arctis Nova 4, 5, 7 , Cloud 3 Wireless, G PRO X Wireless, Razer Barracuda X kullandim alayım sorularını?

Eki Görüntüle 2375625

Cok zor dusmesi, ederi bence 2000-2500 tl zaten.
Kullandın mı da fiyat biçiyorsun?
O fiyata kablosuz bu kalitede ürün yok. 7.1, kablosuz ve bluetooth özellikleri kusursuz. Üstelik Bluetooth da var. Dışarda da kullanabilirsiniz. Thx i 10 dolara aktif edebiliyorsunuz. 7.1 programı ücretsiz. Hafif. Padler de sıkmıyor. Sesi de kaliteli. İllaki biri çıkacak ürüne laf atacak.

Ürün piyasası 3200 demişsin. Ortalama fiyatı 3850. Yakın zaman fiyatı 3500. Neden b*k atıyorsunuz ürüne sabahtan beri bilmiyorum. Rakip ürün sattığınızdan şüpheleniyorum.

Bilgisayar driver kurulumlarını düzgün yapamayanlar veya yanlış usb portuna takanlar oldu. Onlar hata aldı. Ama bilgisayarla aranız biraz iyiyse yaparsınız. Bence satın alın. İsteseniz 14 gün bekleyin açmayın. Zaten yılbaşından sonra indirim olmaz. Şuanda da olacağını sanmıyorum.

Git satın alanların yorumlarına da bak. Forumlarda rakip ürün satan satıcılar da yorum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…