K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Kulaklığı dün kullanıyordum şimdi Wireless için açma düğmesine basılı tutunca çalışmıyor şarjı yoktur siye şarja taktım şarjı Full olmasına rağmen açılmıyor Wireless.
Kulaklığı dün kullanıyordum şimdi Wireless için açma düğmesine basılı tutunca çalışmıyor şarjı yoktur siye şarja taktım şarjı Full olmasına rağmen açılmıyor Wireless.
koseilker Yoctopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #2 Bu sorun hakkında bir cevap bulabildin mi?
K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 koseilker dedi: Bu sorun hakkında bir cevap bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofon kapama yeri ve kulaklığın açma yerine aynı anda basılı tutunca sıfırlıyor bu şekilde çözdüm ben.
koseilker dedi: Bu sorun hakkında bir cevap bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofon kapama yeri ve kulaklığın açma yerine aynı anda basılı tutunca sıfırlıyor bu şekilde çözdüm ben.