V Vienas01 Decapat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Sinerji'den Razer Barracuda kulaklığa bakmıstim. Mikrofon: Mikrofonsuz yazıyor mikrofonu var diye biliyordum. Var mı yok mu?
Sinerji'den Razer Barracuda kulaklığa bakmıstim. Mikrofon: Mikrofonsuz yazıyor mikrofonu var diye biliyordum. Var mı yok mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.198 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Aralık 2023 #2 Evet, var. Tak çıkar olarak ayrıca geliyor kutunun içerisinde. Artı 0 Eksi Çözüm
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.883 Çözümler 37 Yer 東京 22 Aralık 2023 #3 Vienas01 dedi: Sinerji'den Razer Barracuda kulaklığa bakmıstim. Mikrofon: Mikrofonsuz yazıyor mikrofonu var diye biliyordum. Var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda aynı kulaklığı kullanıyorum ve var dostum. Artı 0 Eksi
Vienas01 dedi: Sinerji'den Razer Barracuda kulaklığa bakmıstim. Mikrofon: Mikrofonsuz yazıyor mikrofonu var diye biliyordum. Var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda aynı kulaklığı kullanıyorum ve var dostum.
KS KS V Vienas01 Decapat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 ItsAllGoodman dedi: Evet, var. Tak çıkar olarak ayrıca geliyor kutunun içerisinde. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar olarak mı geliyor? Ben onu Razer Barracuda X'de öyle saniyordum. arasmaras dedi: Şu anda aynı kulaklığı kullanıyorum ve var dostum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Evet, var. Tak çıkar olarak ayrıca geliyor kutunun içerisinde. Genişletmek için tıkla... Tak çıkar olarak mı geliyor? Ben onu Razer Barracuda X'de öyle saniyordum. arasmaras dedi: Şu anda aynı kulaklığı kullanıyorum ve var dostum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.