Razer Basilisk nasıl?

hu0n

Centipat
Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum. FPS odaklı oyunlar oynuyorum. Şu an çoğunlukla Valorant 400 TL bütçem var Basilisk ilgimi çekti. İtopya'da yanında mouse pad da veriyorlar ama şunu sormak istiyorum. Gerçekten o kadar çok fark var mı aralarında? Mesela Rival 110 240 IPS Basilisk 450 gözde görülür bir fark olur mu FPS oyunları açısından? Ona göre alacağım.

Yaklasik 2 senedir Razer Basilisk mouse kullaniyorum. Bazen tek tikladigim halde cift tikladigi oluyor. Bazen butona basip ornegin bir yaziyi secerken birden birakip tekrar tikliyor.

Internette Razer Basilisk double clicking problem diye aratirsaniz bu sorunu yasayan baska kisiler de var. Statik elektrik sebebiyle vs oluyor demisler. Cozum olarak buton bosluguna ufleyip orayi nemlendirince bir sure duzeliyor denmis. Denemistim, gercekten bir sure idare ediyor.

Sonra mouse pad'i kaldirdim, dogrudan masada kullanmaya basladim. Su an cift tiklama sorununu bir suredir yasamiyorum diyebilirim.

Onun disinda ele cok iyi oturuyor. Artik klasik mouse'leri kullanamiyorum, elimin ici bos gibi geliyor.
Sol uctaki kisayol butonu oyun ici konusmalarda cok kullanisli, ayrica yaninda kisa ve uzun olarak degisebilen miknatisli yedek buton da geliyor.

Razer Synapse ile bagli calisan altta profil degistirme tusu var, onu da etkin kullaniyorum. Ama zaten oyunlara veya programlara senkronize ayar yaptiysaniz otomatik olarak profili degistiriyor Synapse uzerinden.

Yaklasik 2 senedir Razer Basilisk mouse kullaniyorum. Bazen tek tikladigim halde cift tikladigi oluyor. Bazen butona basip ornegin bir yaziyi secerken birden birakip tekrar tikliyor.

Internette Razer Basilisk double clicking problem diye aratirsaniz bu sorunu yasayan baska kisiler de var. Statik elektrik sebebiyle vs oluyor demisler. Cozum olarak buton bosluguna ufleyip orayi nemlendirince bir sure duzeliyor denmis. Denemistim, gercekten bir sure idare ediyor.

Sonra Mousepad'i kaldirdim, dogrudan masada kullanmaya başladım. Su an cift tiklama sorununu bir suredir yasamiyorum diyebilirim.

Onun disinda ele cok iyi oturuyor. Artik klasik Mouse'leri kullanamiyorum, elimin ici bos gibi geliyor.
Sol uctaki kisayol butonu oyun ici konusmalarda cok kullanisli, ayrica yaninda kisa ve uzun olarak degisebilen miknatisli yedek buton da geliyor.

Razer Synapse ile bagli calisan altta profil degistirme tusu var, onu da etkin kullaniyorum. Ama zaten oyunlara veya programlara senkronize ayar yaptiysaniz otomatik olarak profili degistiriyor Synapse uzerinden.

Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz olan mı bende onu almayı düşünüyorum sence parasını hak eder mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı