Yaklasik 2 senedir Razer Basilisk mouse kullaniyorum. Bazen tek tikladigim halde cift tikladigi oluyor. Bazen butona basip ornegin bir yaziyi secerken birden birakip tekrar tikliyor.
Internette Razer Basilisk double clicking problem diye aratirsaniz bu sorunu yasayan baska kisiler de var. Statik elektrik sebebiyle vs oluyor demisler. Cozum olarak buton bosluguna ufleyip orayi nemlendirince bir sure duzeliyor denmis. Denemistim, gercekten bir sure idare ediyor.
Sonra Mousepad'i kaldirdim, dogrudan masada kullanmaya başladım. Su an cift tiklama sorununu bir suredir yasamiyorum diyebilirim.
Onun disinda ele cok iyi oturuyor. Artik klasik Mouse'leri kullanamiyorum, elimin ici bos gibi geliyor.
Sol uctaki kisayol butonu oyun ici konusmalarda cok kullanisli, ayrica yaninda kisa ve uzun olarak degisebilen miknatisli yedek buton da geliyor.
Razer Synapse ile bagli calisan altta profil degistirme tusu var, onu da etkin kullaniyorum. Ama zaten oyunlara veya programlara senkronize ayar yaptiysaniz otomatik olarak profili degistiriyor Synapse uzerinden.