C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Razer Basilisk V3 sensitivity Clutch tuşuna atama yapılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 3 Aralık 2024 #2 cenvais dedi: Razer Basilisk V3 sensitivity Clutch tuşuna atama yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse uygulaması üzerinden ayarlama yapabilirsin.
cenvais dedi: Razer Basilisk V3 sensitivity Clutch tuşuna atama yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Razer Synapse uygulaması üzerinden ayarlama yapabilirsin.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Tearz dedi: Razer Synapse uygulaması üzerinden ayarlama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orda nasıl yapabileceğimi anlamadığım için açtım konuyu hocam Cs'de mouse 6 olarak kullanmam mümkün mü?
Tearz dedi: Razer Synapse uygulaması üzerinden ayarlama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orda nasıl yapabileceğimi anlamadığım için açtım konuyu hocam Cs'de mouse 6 olarak kullanmam mümkün mü?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 3 Aralık 2024 #4 cenvais dedi: Orda nasıl yapabileceğimi anlamadığım için açtım konuyu hocam Cs'de mouse 6 olarak kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Makro olarak ayarlayabilirsiniz. Makroyuda istediğiniz tuşa koyarsınız.
cenvais dedi: Orda nasıl yapabileceğimi anlamadığım için açtım konuyu hocam Cs'de mouse 6 olarak kullanmam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Makro olarak ayarlayabilirsiniz. Makroyuda istediğiniz tuşa koyarsınız.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 Tearz dedi: Makro olarak ayarlayabilirsiniz. Makroyuda istediğiniz tuşa koyarsınız. Genişletmek için tıkla... Smoke, flash vs koyamam mı yani?
Tearz dedi: Makro olarak ayarlayabilirsiniz. Makroyuda istediğiniz tuşa koyarsınız. Genişletmek için tıkla... Smoke, flash vs koyamam mı yani?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.526 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 3 Aralık 2024 #6 cenvais dedi: Smoke, flash vs koyamam mı yani? Genişletmek için tıkla... Smoke seçme tuşu varsa oyunda, yaparsınız. Synapse'i açacaksınız. Sensitivity clutch yerine mouse function veya keyboard function atayacaksınız.
cenvais dedi: Smoke, flash vs koyamam mı yani? Genişletmek için tıkla... Smoke seçme tuşu varsa oyunda, yaparsınız. Synapse'i açacaksınız. Sensitivity clutch yerine mouse function veya keyboard function atayacaksınız.
C cenvais Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #7 Merdt dedi: Smoke seçme tuşu varsa oyunda, yaparsınız. Synapse'i açacaksınız. Sensitivity clutch yerine mouse function veya keyboard function atayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Çözdüm programı kurcalayınca.
Merdt dedi: Smoke seçme tuşu varsa oyunda, yaparsınız. Synapse'i açacaksınız. Sensitivity clutch yerine mouse function veya keyboard function atayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. Çözdüm programı kurcalayınca.