Razer Basilisk Ultimate alınır mı?

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar,

Claw grip tutuşuna sahibim Media mark da fareyi denemiştim elime de oturdu ama Viper V2 Pro almayı düşünüyordum ki bu mousedeki indirimi gördüm. 1500 TL düşmüş 1000 TL fark var V2 Pro ile, arasındaki farka değer mi? Basilisk Ultimate'nin herhangi bir sıkıntısı var mı?

Stokta 1 adet kaldığı yazıyor. Kapın direkt. Herhangi bir kronik sorunu bulunmuyor. V2 Pro'dan eksik yönlerini yazılım desteği ile tamamlar. Eğer gördüyseniz baya iyi özellikleri var.

Daha önce incelemişliğim var Media mark da elime alınca da güzel geldi dediğim gibi V2 Pro düşünüyordum ama indirime girdiğini görünce bir sorayım dedim.
Aradaki fark çok açılmış, bu fiyata kesinlikle alınır. Alabildiniz mi?

Şu an alıyorum prime üyeliğim yoktu onu yapıyorum.

Şimdi verdim, 8 Kasım salı günü teslim edilecek gözüküyor. Prime olduğu için Express oldu bir yandan da iyi oldu hızlı gelecek.

Stokta hala 1 kaldı gözüküyor sanırım satış politikası oldu.

Sizde öyle hocam. Sonuncuyu kaptınız, hayırlı olsun
Eki Görüntüle 1564775

Aynen şimdi işleme alınca kaldırmışlar, teşekkürler. Tam bir fiyat performans oldu, Razer Hunstman V2 TKL'yı da 1480 TL almıştım. Amazon bu ay beni batırdı.

Sabah evden çıkmadan mouse gelmişti, ancak şimdi deneyimleme fırsatım oldu. Gerçekten DeathAdder'den sonra ele oturuş olarak ilaç gibi geldi, ama biraz alışmam gerek gibi. Ve 24 saatten kısa sürede gelmesi de cabası Amazon bu konuda çok iyi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…