Razer Basilisk V3 için mouse pad önerisi

Bütçe
200-400

BRUHDERMAN

Attopat
Daha fazla  
Selam. Sanırsam tam bir sistem için sadece mouse pad kaldı. Valorant-CS-Apex gibi Online FPS oyunlar oynuyorum bütçe olarak maksimum 400 TL'ye kadar çıkabilirim. Yine tabii daha az olursa benim için iyi olur [: 1 yılda hep 40 50 TL'lik dandik mouse paderden 3-4 tane değiştirdim hepside soyuldu artık adamakıllı bir şey almak istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bu tasarımın farklı boyutu var mı 90x40 gibi?
Var fakat önermem. Bu markanın bu ürününü özellikle öneriyorum. İncelemeleri ve forumda hakkında yazılmış çok fazla olumlu yorum var. Baya kaliteli bir ürün bu. Diğerlerinin de zaten fiyatına bakınca kalite farkının da olduğunu anlarsın. KlasseMarkt - n11.com

Ben bunu kullanıyorum ve çok memnuum. 40 yerine 46cm olması kolumu masaya daha rahat koymama olanak sağladı, çok şey fark etti yani benim için. Ama 3 ay önce 250 TL'ye almıştım. Yine indirimli belki biraz daha araştırırsan bulabilirsin.

2022-12-17 12.40.25.jpg

Tam boy klavye ve fare için çokça alan mevcut gördüğün gibi.

Ben bunu kullanıyorum ve çok memnuum. 40 yerine 46cm olması kolumu masaya daha rahat koymama olanak sağladı, çok şey fark etti yani benim için. Ama 3 ay önce 250 TL'ye almıştım. Yine indirimli belki biraz daha araştırırsan bulabilirsin.

Eki Görüntüle 1616398

Tam boy klavye ve fare için çokça alan mevcut gördüğün gibi.
Hocam dijital saat hoşuma gitti linkini paylaşabilir misiniz?

Hocam dijital saat hoşuma gitti linkini paylaşabilir misiniz?

Biraz pahalılanmış. Benzer daha uygun modeller de bakabilirsin. Hem alarm, hem saat hem de odanın ısısını gösteriyor derece cinsinden. Sade oluşu cezbediyor insanı. USB kablo ile güç alıyor, ayrıca pil takarsan da elektrik vs kesilince sıfırlanmıyor hafızası. Pildeyken 5 saniyeliğine ledleri açık kalıyor, usb'de devamlı. Benim hoşuma gidenler bu özellikleri diye kısaca bahsetmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı