kcrakif38 Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 19 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 CBum dedi: Bence en iyisidir V3 F/P anlamında. Özellik bakımından en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki makro konusunda nasıl acaba? Logitech gibi iyi mi? Ben Minecraft oynuyorum genellikle Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
CBum dedi: Bence en iyisidir V3 F/P anlamında. Özellik bakımından en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki makro konusunda nasıl acaba? Logitech gibi iyi mi? Ben Minecraft oynuyorum genellikle
goldenRays' Megapat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 16 Mart 2025 #2 kcrakif38 dedi: Hocam peki makro konusunda nasıl acaba? Logitech gibi iyi mi? Ben Minecraft oynuyorum genellikle Genişletmek için tıkla... Makro konusunda Logitech'i aratmaz. G-shift kullanıyorsan bir şey diyemem ama.
kcrakif38 dedi: Hocam peki makro konusunda nasıl acaba? Logitech gibi iyi mi? Ben Minecraft oynuyorum genellikle Genişletmek için tıkla... Makro konusunda Logitech'i aratmaz. G-shift kullanıyorsan bir şey diyemem ama.