Elektronik Razer Basilisk V3 Pro 3999 TL

Az önce sipariş verdim 3850 TL'ye geldi. 50 gram farem varken buna alışmak biraz zor olacak ama bu fiyata almasam yerimde duramazdım 😃 en kötü ikinci el olarak satarım artık.

Vallahi FPS oyunları zor ama hikayeli sarar :D

Az önce sipariş verdim 3850 TL'ye geldi. 50 gram farem varken buna alışmak biraz zor olacak ama bu fiyata almasam yerimde duramazdım 😃 en kötü ikinci el olarak satarım artık.

İnceleme videolarına ve kutu içeriğine baktım eskiden Razer sert özel saklama çantaları verirdi premium olayını çok azalttı eskiden çok farklıydı ama mouse güzel duruyor.

Son düzenleme:
İnceleme videolarına ve kutu içeriğine baktım eskiden Razer sert özel saklama çantaları verirdi premium olayını çok azalttı eskiden çok farklıydı ama mouse güzel duruyor.
Evet bende kutu içeriğinin daha zengin yada daha premium gözükmesini beklerdim, bildiğin 50 dolarlık çin malı mouse almış muamelesi görüyorsunuz kutuyu açınca 😃 Ama en azından 8k dongleı ve kablosu var...

Biraz gereksiz bir tercih olmuş. Glass veya Speed pad lazım eğer FPS oynayacaksan, illa alacaksansuna da bir bak aynı fiyatlar. Ben ikisini de test ettim magazadan, G502X daha iyiydi bence.

Biraz gereksiz bir tercih olmuş. Glass veya Speed pad lazım eğer FPS oynayacaksan, illa alacaksansuna da bir bak aynı fiyatlar. Ben ikisini de test ettim magazadan, G502X daha iyiydi bence.

Düzenli olarak fiyatlarını inceliyordum zaten. Basilisk'in gerek shapei ve görünüşü gerek özellikleri olsun daha çok seviyorum ve benim gözümde daha iyi genel olarak G502 X Plus'tan, bu kadar fiyatının düşmesi de son nokta oldu benim için. 4.4kda fiyatı kalsa almazdım ama 3850 TLye kaçırmak istemedim böyle bir fareyi doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı