Razer Basilisk V3 Pro alınır mı?

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba,

Razer’ın Basilisk V3 Pro model faresini almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Genel oyuncu seviyesinde oynuyorum öyle e-sporcu falan değilim. Ağırlığından bahsetmişler ama sanmıyorum ki masada tuğla sürükler gibi de değildir

Bir de bu modelin 35K olan versiyonu var. Ne fark var aralarında? Değer mi almaya ya da benim bir işime yarar mı? Aralarında 2000₺ gibi bir fark var sanırım.

Kullanan ve bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını beklerim

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdiden herkes farklı şey atmaya başlamış bile

Al geç hocam, Razer bu. En iyisi olur, olmaz ama yeterince iyidir. Yoksa işin içinden çıkamazsın. Hayatımda duymadığım markaları çok iyi diye atmaya başlarlar.

Ben e-sporcu değilim aynen yani bilmediğim etmediğim ama on kat iyi olan farelere ihtiyacım yok

Tek merak ettiğim parasını hakediyor mu bir de 35K farkı ne işime yarar değer mi? Tek değilmiş ikiymiş merak ettiğim

Parasini pek hakettigi soylenemez hocam. Birebir ayni shape zorunlu degilse ilk attigimi ve bunu oneririm.

Daha iyi fareler var tabi ama Basilisk ve G502 gibi farelerin olayları elini tam kavraması.

Daha iyi fareler var tabi ama Basilisk ve G502 gibi farelerin olayları elini tam kavraması.
Benim için iyi bir şey çünkü farenin elime oturması rahat ettiriyor. Ağırlıktan bahsedilmiş ama tuğla da değil anladığım kadarıyla. G502 modeline de bakmıştım ama sanki Basilisk daha ağır basıyor gibi. Sadece 35K olan modele gerek var mı arasında kaldım gibi.

Sensörlere falan çok önem vermiyorsan ve bu tip bir fare istiyorsan Basilisk V3X Hyperspeed var yada G502 Lightspeed. İkiside o şekle sahip ve daha ucuzlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…