Razer Basilisk V3 Pro dongle çalışmıyor

PatatesBey

Megapat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Razer basilsik V3 Pro white Edition satın aldım, fakat dongle hariç her şey çalışıyor, Windows Synapse vesaire her şey güncel, dongle pairing hepsini yaptım. Dongle takınca 3-4 dakika çalışıyor mouse, ama donma kasma bağlantı kopma ve sonun da mouse bağlantısı gidiyor. İlk değişim denemek istiyorum. İşe yaramazsa daha çok kullanmak istediğim için iade istemiyorum fakat eğer kronik bir sorunsa iade edeceğim :(.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle bu şekilde yakın durduğu halde bu dediklerin oluyorsa iade veya garantiye yolla.
1728563020314.png

Birkaç gün önce Razer basilsik V3 Pro white Edition satın aldım, fakat dongle hariç her şey çalışıyor, Windows Synapse vesaire her şey güncel, dongle pairing hepsini yaptım. Dongle takınca 3-4 dakika çalışıyor mouse, ama donma kasma bağlantı kopma ve sonun da mouse bağlantısı gidiyor. İlk değişim denemek istiyorum. İşe yaramazsa daha çok kullanmak istediğim için iade istemiyorum fakat eğer kronik bir sorunsa iade edeceğim :(.
Başka USB girişine takmayı denediniz mi?

Dongle bu şekilde yakın durduğu halde bu dediklerin oluyorsa iade veya garantiye yolla.
Eki Görüntüle 2326151
(Konu dışı) Mousepad'iniz Artisan mı?

Eki Görüntüle 2326151

Evet öyle duruyor.

Başka USB girişine takmayı denediniz mi?

(Konu dışı) mouse Pad'iniz artisan mı?

Denemediğim bir şey kalmadı herhalde en son Razer'a konuyla ilgili yazdım cevap bekliyorum galiba değişim isteyeceğim. Artisan marka mi tam anlamadım ama Razer Gigantus V2 xxl var.

Razer Support cevap verdi garantiye verin yenisini isteyin filan diyorlar. Konu çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı