D Dr.You Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 @handcuffs aynı fareyi almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musun? Avantaj ve dezavantajlarını anlatabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
@handcuffs aynı fareyi almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musun? Avantaj ve dezavantajlarını anlatabilir misin?
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 5 Ağustos 2025 #2 Dr.You dedi: @handcuffs aynı fareyi almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musun? Avantaj ve dezavantajlarını anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Viper V3 Pro indirime girince hiç teslim almadan iade ettim Basilisk'i maalesef. Ama bildiğim kadarıyla scroll tuşunda sorun olabiliyor bir süre kullanımdan sonra.
Dr.You dedi: @handcuffs aynı fareyi almayı düşünüyorum. Nasıl memnun musun? Avantaj ve dezavantajlarını anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Viper V3 Pro indirime girince hiç teslim almadan iade ettim Basilisk'i maalesef. Ama bildiğim kadarıyla scroll tuşunda sorun olabiliyor bir süre kullanımdan sonra.