SirFurkan Centipat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Razer DeathAdder V2 Pro almıştım ve bozuldu. Ellerinde olmadıgını ve muadilini tercih etmemi söylediler hangisi? Razer Basilisk V3 ProRazer DeathAdder V3 ProRazer Viper V2 ProSizce hangisini tercih etmeliyim?
Razer DeathAdder V2 Pro almıştım ve bozuldu. Ellerinde olmadıgını ve muadilini tercih etmemi söylediler hangisi? Razer Basilisk V3 ProRazer DeathAdder V3 ProRazer Viper V2 ProSizce hangisini tercih etmeliyim?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.096 Çözümler 16 15 Ekim 2024 #2 DeathAdder ile rahat ettiysen DeathAdder ile devam et.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 15 Ekim 2024 #3 SirFurkan dedi: Razer DeathAdder V2 Pro almıştım ve bozuldu. Ellerinde olmadıgını ve muadilini tercih etmemi söylediler hangisi? Razer Basilisk V3 ProRazer DeathAdder V3 ProRazer Viper V2 ProSizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Basilisk V3 pro ağır bir mouse onu belirteyim agir istemiyorsan alınmaz , V2 pro şuan pahalıya satılıyor gidip onun yerine az daha verip G pro x superligth 2 alırım, Dav3 pro ucuz şuan alınabilir eğer ergo hafif birşey istiyorsan
SirFurkan dedi: Razer DeathAdder V2 Pro almıştım ve bozuldu. Ellerinde olmadıgını ve muadilini tercih etmemi söylediler hangisi? Razer Basilisk V3 ProRazer DeathAdder V3 ProRazer Viper V2 ProSizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Basilisk V3 pro ağır bir mouse onu belirteyim agir istemiyorsan alınmaz , V2 pro şuan pahalıya satılıyor gidip onun yerine az daha verip G pro x superligth 2 alırım, Dav3 pro ucuz şuan alınabilir eğer ergo hafif birşey istiyorsan