Razer Basilisk V3 vs ASUS ROG Gladius 3

Hurycane

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz üzere bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisi?

Farklı tarzlar, Basilisk V2 kullanıyorum. Daha önceki farem ROG Gladius idi. Sensör, anahtar, skatez ve hafif kablosuyla Razer derim. Ekstra tuşlar da cabası.

Farklı tarzlar, Basilisk V2 kullanıyorum. Daha önceki farem ROG Gladius idi. Sensör, anahtar, skatez ve hafif kablosuyla Razer derim. Ekstra tuşlar da cabası.
Teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm. Tek aklıma takılan razer basilisk fps oyunları için uygun mu?

Teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm. Tek aklıma takılan razer basilisk fps oyunları için uygun mu?
Battlefield serileri, PUBG, Rainbow Six Siege, World War 3'te kullandım. Basilisk V2'yi BF5, BF 2042 ve World War 3'te oynamaya devam ediyorum. Razer Deathadder V2 kullanıyordum. Sıkıntı yaşamadım:
Basilisk V2 biraz daha hafif eğer daha hafif istersen V3'e göre.

Teşekkürler güzel bir inceleme yapmışsınız, son olarak steelseries rival 600, 700TL razer basilisk V3 950TL civarı arada 250 TL var fakat steelseries rival 600' de kauçuğun çıkması gibi kronik sorunlar varmış siz ne önerirsiniz.

Ayrıca şuan kullandığım mouse 80g razer basilisk v3 e alışır mıyım?

Son düzenleme:
82 gram Deathadder V2'den 94 gram Basilisk V2'ye geçince alışmam 1 saat kadar sürdü. Ağırlık dengesi iyi, skatezler kaygan ve kablo sert değilse alışırsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…