U Unqownn Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 2 fare arasında çok kaldım 1. Razer Basilisk V3 diğer ise Logitech G502X anlayan biri rica etsem detaylı şekilde hangisini neden almam gerektiğini anlatırsa çok mutlu olurum güzel yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
2 fare arasında çok kaldım 1. Razer Basilisk V3 diğer ise Logitech G502X anlayan biri rica etsem detaylı şekilde hangisini neden almam gerektiğini anlatırsa çok mutlu olurum güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 19 Temmuz 2023 #2 Logitech'in o modelini bilmiyorum ama Basilisk V3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim elime tam oturuyor.
Logitech'in o modelini bilmiyorum ama Basilisk V3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim elime tam oturuyor.
1903SANTOS Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Batyxah dedi: Logitech'in o modelini bilmiyorum ama Basilisk V3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim elime tam oturuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl memnuun musunuz bilekten orta parmağıma 19cm palm tutuşuna alışmışım işimi görür mü şu an Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum.
Batyxah dedi: Logitech'in o modelini bilmiyorum ama Basilisk V3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim elime tam oturuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl memnuun musunuz bilekten orta parmağıma 19cm palm tutuşuna alışmışım işimi görür mü şu an Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 4 Eylül 2023 #4 1903SANTOS dedi: Hocam nasıl memnuun musunuz bilekten orta parmağıma 19cm palm tutuşuna alışmışım işimi görür mü şu an Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı şekil kullanıyoruz gibi duruyor. Çok memnunum öneririm.
1903SANTOS dedi: Hocam nasıl memnuun musunuz bilekten orta parmağıma 19cm palm tutuşuna alışmışım işimi görür mü şu an Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı şekil kullanıyoruz gibi duruyor. Çok memnunum öneririm.