Razer Basilisk V3 vs Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO X Superlight 2

TheWylde

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500
Kıbrıs'ta yaşadığımdan dolayı sadece en iyileri bunlar. Malum ambargo olduğu için yurt dışından pek bir şey getirilmiyor ülkeye.

Razer Basilisk V3 100 dolar.
Razer DeathAdder V3 Pro 170 dolar.
Logitech G PRO X Superlight 2 200 dolar.

Sizce hangisini almalıyım? Daha çok FPS oyun oynuyorum.

Türkiye'de akrabanız varsa ona ondanda kendinize kargolatabilirsiniz bu fiyatlar normal değil.

Deahthadder V3 pro scroll sorunlu ve bir süre sonra çatırdıyor en azından bende ve bir kesimde belirli bir süreden sonra malzeme kalitesi kötülüğünden çatırdamalar oldu, Basilisk çok ağır, G pro x 2 sensör ve hafiflik olarak en iyisi.

Basilisk V3 süper. Ergonomi ve sensör harika.

Türkiye'de akrabanız varsa ona ondanda kendinize kargolatabilirsiniz bu fiyatlar normal değil.
Maalesef.

İmkanının varsa 2.
Basilisk V3 süper. Ergonomi ve sensör harika.
ergonomi açıdan v3 pro
Benim için en önemlisi düzgün oyun oynatsın dpı sensörü kalitesi iyi olsun istiyorum.

Maalesef.

Benim için en önemlisi düzgün oyun oynatsın dpı sensörü kalitesi iyi olsun istiyorum.
Hepsinin sensörü iyi, kağıt üstünde 8000 Hz desteği ve yüksek IPS G değerlerinden dolayı en iyisi G pro x 2 fakat üçünün arasındaki farkı hissetmeyeceksiniz.

Hepsinin sensörü iyi, kağıt üstünde 8000 Hz desteği ve yüksek IPS G değerlerinden dolayı en iyisi G pro x 2 fakat üçünün arasındaki farkı hissetmeyeceksiniz.
Peki fiyat farkı olarak ne düşünüyorsunuz.

Logitech 7.000 tl ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…