Razer Basilisk V3 vs Razer DeathAdder V3 Pro vs Logitech G PRO X Superlight 2

G PRO X2 tam veriyor 8000 Hz'yi. Dav 3 Pro ise dongle olmadan Max 1000 Hz, 4000 değil.

Hocam tam veriyor benim dediğim 8KHz'yi tam hissedemiyorsun o dongle ile bende öyle oldu işlemci 5600 benim vermesinde problemim yok 19 saate düşürerek zaten veriyor tam veremiyor. Logitech ayrı dongle cıkarmayı düsünüyor o yüzden.

Lamzu Thorn satılıyor mu?
Bence bütçe iyi ise ona gerek duymasın.

G PRO X2 tam veriyor 8000 Hz'yi. Dav 3 Pro ise dongle olmadan Max 1000 Hz, 4000 değil.

Hocam benim dediğim dongleyle 4000Hz umarım yanlış yazmamışımdır. Iphone beni düzeltiyor. Bahsettiğim razer’in 8khz için çıkarttığı dongleyi alır ise 8k destek alır.

Lamzu Thorn satılıyor mu?
Hayır maalesef. Logitech 7k
death v3 6k

Çok arada kaldım ya oynadığım oyundaki e sporcuların çoğundan fazlası logitech kullanıyor ama superlight 2 kullanan 1-2 kişi var. death v3 de 1-2 kişi var. çok ikilemde kaldım o kadar para vericem değer birşey olmasını istiyorum.

Bana kalırsa 2 mouse de iyi mouse. İkiyi alır isen güncelleme ve sensör konusunda avantajlısın pahalı olmasının sebeplerinden biri de bu iki avantaj. Siz de öyle fiyat çekmeleri kötü olmuş bizde baya düştü fiyatları 4.400’e gördüm akakçede öyle diyeyim.

Kıbrıs yurt dışı olduğu için ne kadar yavru vatan ve Türk ülkesi olsa da gümrükte sağlam vuruyorlar. Ne diyeyim 7K vereceğim artık. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Kıbrıs yurt dışı olduğu için ne kadar yavru vatan ve Türk ülkesi olsa da gümrükte sağlam vuruyorlar. Ne diyeyim 7K vereceğim artık. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Kıbrıstan gümrük mü alıyorlarmış cidden sistem aşırı yanlış.

Kıbrıstan gümrük mü alıyorlarmış cidden sistem aşırı yanlış.
Evet maalesef. Tiktokta gezerken gördümde superlight 2 çok asagiliyorlar noob faresi diyorlar neden böyle diyorlar.

Evet maalesef. Tiktokta gezerken gördümde superlight 2 çok asagiliyorlar noob faresi diyorlar neden böyle diyorlar.
Maalesef bizim toplum alamadığı bir şeyi kötülemeyi çok seviyor aynı şekilde diğer ülkelerde de durum böyle içinize sinmedi ise başka model alabilirsiniz mousenin hiçbir problemi yok.

Şuan hiç olmadığı kadar yeni gaming mouse piyasasında çekişme var ve insanların neredeyse yarısı G pro x 2 tercih ediyor bazı insanlar bu duruma katlanamıyor böyle şeyler diyorlar işte.
8K'ya çektiğimde bende fark hissetmiyorum 4000 Hz'ye göre (GPX 2 kullanmıyorum), çünkü 8000 Hz denilen şey gereksiz. Eğer bir mouse Hz testinde 8000 Hz'yi görüyorsa o mouse 8000 Hzdir , G pro x 2 rahatlıkla testte 8000 Hz'ye çıkabiliyor.

Tamamdır şimdi garanti gpx 2 alıyorum. peki kulaklık olarak ne önerirsiniz ?
Maalesef bizim toplum alamadığı bir şeyi kötülemeyi çok seviyor aynı şekilde diğer ülkelerde de durum böyle içinize sinmedi ise başka model alabilirsiniz mousenin hiçbir problemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…