Elektronik Razer Basilisk V3 X Hyperspeed 1.889₺

Hipokrat60

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web - Mobil Geliştirici
Arkadaşlar merhaba,

Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Kablosuz mouse Amazon'da indirime girmis 1.889₺ olmus, Akakce'den baktim son iki ayın en düşük fiyati. Ben de kablosuz gaming mouse ariyorum kullanan tavsiye eden var mi bu modeli, fiyatina deger mi?

Ben de biraz önce benzer başlık açtım. Bu fare ile V3 Pro arasında bir tercih yapacağım ama fiyat farkı çok geldi.

Çokta büyük bir indirim yok.

Ben de biraz önce benzer başlık açtım. Bu fare ile V3 Pro arasında bir tercih yapacağım ama fiyat farkı çok geldi.
Evet fiyat farki cok, ben o kadar profesyonel oynamiyorum o parayi vermek istemiyorum o yuzden 1.800 civarı verebileceğim maks bütçeydi o yuzden merak ettim nasildir nasil degildir diye

Birden fazla yerde indirime girmesi indirimde olmadigi anlamina gelmez dostum

Yaklaşık bir senedir hem gündelik işlerimde hem de oyunlarda bu ürünü kullanıyorum. Şarjla uğraşmamak için Pro değil bunu aldım, pili bitmiyor resmen. 4-5 kere ancak pil değiştirmişimdir. Haftalık ortalama 10-15 saat dongle ile 20-25 saat de BT ile bağlıyım. RGB kapalı kullanıyorum zaten sadece scrollda RGB var göz alıyor o da. Memnunum özetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…