Razer Basilisk V3 X HyperSpeed vs Machenike L8 Pro

Bütçe
2000-2500

RaptorMVP

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi, 2500 lira bütçe ve 20 cm büyük elime uygun 2 fare modeli buldum tutuş şeklim palm böyle G502'ye benzeyen ama modern donanım mouse arıyorum küçük mouse istemiyorum çok rahatsız ediyor elimi uzun kullanımda. Razer olan 13, diğeri 12.2 cm olduğundan dolayı elime daha uygun. Razer olanın pilli olması bir eksi ancak GP doldurabilinen pillerim var yeni aldım. Batarya konusu benim için sorun değil yani. Sensör olarak karşılaştırma sitesinde L8 Pro'daki PAW3395 daha iyi deniyor gerek IPS gerek DPI olarak, g değeri ise aynı. Hertz değeri ise L8 Pro 2K Razer 1k. Açıkçası gank ile ilgili pek iyi yorumlar okumadığımdan Razer'ın satıcısı Amazon olduğundan, Razer daha bilindik olduğundan sensörün daha kötü olmasını, pil mevzusunu ve gecikme olarak L8 Pro'nun daha iyiliğini göz ardı etme niyetim var. Razer'ın hanesinde ise artı olarak malzeme kalitesini ve yazılım stabilitesini sayabiliriz. Yine de sensörler arası büyük fark var, gecikme olarak 1 ms ile 0.5 ms arası fark var derseniz tekrar gözden geçiririm. Son olarak Amazon Razer fiyatı en düşüğü ancak yılbaşına yakınız daha da iner derseniz beklerim. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-19 112120.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…