2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 28 Eylül 2021 #31 Tonyukuk dedi: Aldım, pişman olmam umarım. Rival 310'dan hiç memnun kalmamıştım. Yeni fare gelince direkt parçalamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum. Biraz garip hissettiriyor klik sesleri tutuşu scroll tuşu ama zamanla alışırım. Pişman olacağınızı zannetmiyorum.
Tonyukuk dedi: Aldım, pişman olmam umarım. Rival 310'dan hiç memnun kalmamıştım. Yeni fare gelince direkt parçalamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum. Biraz garip hissettiriyor klik sesleri tutuşu scroll tuşu ama zamanla alışırım. Pişman olacağınızı zannetmiyorum.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 28 Eylül 2021 #32 Klik sesi Razer’ın diğer farelerindeki gibi kendine has. Tok bir hissiyatı var.
Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #33 m0rphine dedi: Klik sesi Razer'ın diğer farelerindeki gibi kendine has. Tok bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum şahsen.
m0rphine dedi: Klik sesi Razer'ın diğer farelerindeki gibi kendine has. Tok bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum şahsen.