HarbiTehlike Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 408 25 Nisan 2021 #1 Merhaba, kablosuz fare bakınıyorum. Bu fiyata bu fare alınabilir mi? Sensörü iyi midir? Bu fiyatta daha iyisi bulunabilir mi? Daha çok FPS oyunları oynuyorum, beni tatmin eder mi? Performansı nasıldır? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, kablosuz fare bakınıyorum. Bu fiyata bu fare alınabilir mi? Sensörü iyi midir? Bu fiyatta daha iyisi bulunabilir mi? Daha çok FPS oyunları oynuyorum, beni tatmin eder mi? Performansı nasıldır? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 25 Nisan 2021 #2 Bütçe arttırılıp Razer DeathAdder V2 alabilirsin. Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Razer Viper mini de alınabilir. Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Bu fiyata attığınız mouse alınabilir.
Bütçe arttırılıp Razer DeathAdder V2 alabilirsin. Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Razer Viper mini de alınabilir. Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Bu fiyata attığınız mouse alınabilir.
HarbiTehlike Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 408 25 Nisan 2021 #3 Firevs dedi: Bütçe arttırılıp Razer DeathAdder V2 alabilirsin. Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Razer Viper mini de alınabilir. Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Bu fiyata attığınız mouse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kablosuz istiyorum, kablo kalabalığından sıkıldım artık. Teşekkür ederim ilginiz için.
Firevs dedi: Bütçe arttırılıp Razer DeathAdder V2 alabilirsin. Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Razer Viper mini de alınabilir. Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Bu fiyata attığınız mouse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kablosuz istiyorum, kablo kalabalığından sıkıldım artık. Teşekkür ederim ilginiz için.
firamhte Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 568 Yer Gamepower'ın Fabrikasında Power Supply Üretiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Alınır.
UsernameHere Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 Yer sus town 25 Nisan 2021 #5 Alinir bende kullanıyorum.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 25 Nisan 2021 #6 HarbiTehlike dedi: Kablosuz istiyorum, kablo kalabalığından sıkıldım artık. Teşekkür ederim ilginiz için. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alınır. Gayet iyi bir fare sizi üzmez.
HarbiTehlike dedi: Kablosuz istiyorum, kablo kalabalığından sıkıldım artık. Teşekkür ederim ilginiz için. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alınır. Gayet iyi bir fare sizi üzmez.