ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 13 Ağustos 2021 #1 Razer Basilisk X HyperSpeed mouse aldım ve yazılımını kullanamadım. YouTube'da izlediğim videolarda macrolar scripler yapıyorlar ama bir türlü yapamadım kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Razer Basilisk X HyperSpeed mouse aldım ve yazılımını kullanamadım. YouTube'da izlediğim videolarda macrolar scripler yapıyorlar ama bir türlü yapamadım kullanan var mı?
LaCroqueta Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 13 6 Eylül 2021 #2 Açıkcası bende bunu merak ettim fakat kimse cevap vermemiş. Kullanan birisi var mıdır? Program ile makro ataması yapılır mı?
Açıkcası bende bunu merak ettim fakat kimse cevap vermemiş. Kullanan birisi var mıdır? Program ile makro ataması yapılır mı?
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 7 Eylül 2021 #3 LaCroqueta dedi: Açıkçası bende bunu merak ettim fakat kimse cevap vermemiş. Kullanan birisi var mıdır? Program ile makro ataması yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Macro atanabiliyor fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum asıl merak ettiğim şey scrip atamak.
LaCroqueta dedi: Açıkçası bende bunu merak ettim fakat kimse cevap vermemiş. Kullanan birisi var mıdır? Program ile makro ataması yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Macro atanabiliyor fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum asıl merak ettiğim şey scrip atamak.