SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 8 Mart 2023 #1 Ürünü sepete ekledikten sonra %15 indirimi işaretlemeniz gerekiyor. Yarın indirimin son günü. Razer Basilisk X Hyperspeed Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri Razer Basilisk X Hyperspeed Gaming Mouse özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
Ürünü sepete ekledikten sonra %15 indirimi işaretlemeniz gerekiyor. Yarın indirimin son günü. Razer Basilisk X Hyperspeed Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri Razer Basilisk X Hyperspeed Gaming Mouse özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
Semmellow Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Teşekkürler. Son bi kaç gündür mouse bakınıyordum.
hayattaki şansım Megapat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 Bu mouse aktif kullanıyorum güzel. Ancak bazen uyku moduna girdiğinde uyanmıyor. Uyanması için pili söküp tekrar takmak gerekiyor. Ama bu sorun her modelde var.
Bu mouse aktif kullanıyorum güzel. Ancak bazen uyku moduna girdiğinde uyanmıyor. Uyanması için pili söküp tekrar takmak gerekiyor. Ama bu sorun her modelde var.