Basilisk X daha iyi bir mouse sayılır da elinize oturacak mı? Büyük bir mouse. Elinizin bilekten parmak ucuna kadar ölçüsünü biliyorsanız belirtin.
Teşekkürler.Rehber: [Rehber] DeathAdder V2/V2 X ve Basilisk X/V2 karşılaştırması
Forumda bu 4 mouse hakkında çok fazla soru geliyordu, ben de 4 fareyi birden kıyaslayabileceğiniz bir tablo oluşturdum. Umarım yardımcı olmuştur. İyi sosyaller. DeathAdder V2 DeathAdder V2 X Basilisk V2 Basilisk X DPI 20.000 14.000 20.000 16.000 Sensör Razer Focus+...www.technopat.net
Bu konuya bakabilirsin.
Basilisk X sensör olarak daha iyi ama çok da hissedilecek bir fark yok. DA V2 X daha hafif, skatezleri daha iyi, switch'leri de biraz daha iyi. Ergonomik bir mouse istiyorsanız Basilisk X. Yalnız FPS oyunlarında ağırlığı sıkıntı olabilir. Skatezleri de öyle. Bu yüzden DA V2 X mantıklı duruyor.Ölçüsü yok fakat büyük ve kalıplı fareler daha rahat geliyor, Basilisk X daha iyi al geç diyorsanız onu alacağım boyutu önemli değil.
Basilisk X sensör olarak daha iyi ama çok da hissedilecek bir fark yok. Da V2 X daha hafif, skatezleri daha iyi, Switch'leri de biraz daha iyi. Ergonomik bir mouse istiyorsanız Basilisk X. Yalnız FPS oyunlarında ağırlığı sıkıntı olabilir. Skatezleri de öyle. Bu yüzden da V2 X mantıklı duruyor.
300IPS ve 35G değerleri de diğerlerinden taviz vermemek için yeterli bence. Ben DA V2 X seçerdim.Hocam arada kaldım, siz olsanız hangisini alırdınız? Öyle ergonomi takıntım yok fakat bir tarafda kalıplı, daha iyi sensör diğer tarafda daha iyi Switch, daha hafif yapı ve daha iyi skatez duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.