Razer Basilisk X HyperSpeed vs SteelSeries Rival 650

Bütçe
3000-4000

Jeblion

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

1-1.5 yıl önce aldığım SS Prime+ farenin Scrool'u bozulmuş bulunmakta. Yukarı aşağı yapsada tıklama yapılamıyor ve sinir bozucu bir şey :)

Daha öncesinde Razer Basilisk kullanıyordum, SS pirme geçince bayağı bir hafif geldi fakat alışmıştım hafifliğine.

Artık kablolu mouse yerine kablosuz bir mouse almak istiyorum, gözüme kestirdiğim 2 tane mouse var Razer Basilisk X HyperSpeed ve SteelSeries Rival 650.

Bunlardan hangisini önerirsiniz veya bu markalarda önerebileceğiniz farklı modeller var mı? Tutuşum claw tarzı, ve her türlü oyunu oynamaktayım.

Hep klavye mouse aynı markadan kullanma taraftarıyım fakat şartlar değişebiliyor tabii. Klavyhem de SS Apex.

Ben Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Fare genel olarak iyi, keyifli ama ciddi bir sıkıntısı var benim için. Bazen alakasız zamanlarda kopuyor fare. Nette biraz araştırdım, USB 3.0 bağlantısından uzak bir USB 2.0 portuna takın denmiş. Denedim iyi gidiyordu ama yeniden başladı kopmalar. Ben çözemedim ama bu herkeste aynı olacak anlamına gelmiyor.

Ben Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Fare genel olarak iyi, keyifli ama ciddi bir sıkıntısı var benim için. Bazen alakasız zamanlarda kopuyor fare. Nette biraz araştırdım, USB 3.0 bağlantısından uzak bir USB 2.0 portuna takın denmiş. Denedim iyi gidiyordu ama yeniden başladı kopmalar. Ben çözemedim ama bu herkeste aynı olacak anlamına gelmiyor.

Bir seri üründe bile üretimde farklılıklar olabiliyor maalesef, size öyle bir şey rastlamış sanırım belkide. Ama araştırdığınızda böyle bir sorunun varlığı yazıyorsa zaten belkide kronik bir sıkıntı :S

Ek olarak, iki türlü tutuyorum ben mouse'u bazı durumlarda palm bazı durumlarda claw.
Eksik belirtmişim yazarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı