Razer Battle Bundle alınır mı?

Bütçe
1500

TeomanTurkey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon’da 1700₺’ye
Razer DeatAdderV2 fare
Razer BlackSharkV2 headset
Gigantus V2 mousepd

gördüm. Sizce almaya değer mi? Onun yerine sadece oyun için razer headset ve mouse önerir misiniz, teşekkürler.
Not: Mousepad Razer olmak zorunda değil.

Dosya Ekleri

• IMG_2106.jpeg
    IMG_2106.jpeg
    112,2 KB · Görüntüleme: 50
Fare iyidir alınır.

Kulaklığa çöp diyemem ama aynı bütçede daha iyileri de vardır onlara yönelmek daha mantıklı olur.

Mouse pad hakkında bilgim yok.

Hocam V2 X sevilen ve önerilen güzel bir kulaklık. Fare kötü değil iyi. Mousepad hakkında bilgim yok.

Anakartın kötüyse alma anakartın iyi ise alınır halihazırda Razer deathrader V2 biraz pahalı bir mouse mousepadini kullanmadım bir yorum yapmayacağım.

Ben Corsair Void Elite RGB 7.1 + Corsair klavye ekipman kullanıyorum farem aşırı iyi değil yani fp ürünü 300 TL yi hakediyor Lenovo Legion M300s. Mouse pad xrades in 180 TL'lik 80*40 mousepadi.

Arkadaşlar kulaklığa aynı fiyata daha kaliteli seçenekler var demişsiniz fareyi tek başına alınca 900 TL kalan 500 TL ile hangi güzel kulaklık alınır? Direkt ürünün kalitesi yerine dayanıklılığı güvenirliliği hakkında konuşsanız daha iyi olur bende almayı düşünüyorum ama herkes aynı fiyata daha iyi seçenekler var yazmış bütün konularda kaliteyi düşünen adam bundle almaz zaten bari ömrünü konuşalım lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı