Razer Battle Bundle alınır mı?

omercetin6034

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Razer 3'lü set alınır mı? Artışı ekşisi nedir?

DeathAdder V2 fena sayılmaz, BlackShark V2 X ok gibi, Gigantus güzel mousepaddir. Yalnız bir de Razer klavye al.

İhtiyacın varsa alınır, kulaklık zaten 1.500 lira, mouse desen 1.200 lira, yanına da mouse pad veriyor. Kulaklığı kullanıyorum bu arada çok güzel bir kulaklık öneririm.

Gamepower raiju almıştım 30 dk da kulağımı felç bırakıyordu resmen bunda öyle birseh olmaz değil mi bir de jak girisliymis sıkıntı yaratırmi.

Hocam vallahi bende yeni gördüm güzel bundle a benziyor ürünler gayet güzel sağlam ürünler ama dikkat edin kablo dolanması oluşursa Razer'dan çok başınız ağrıyabilir ben bu durumu Razer kulaklık ve farelerinda 3 4 defa yaşadım.

Orijinal olduğunu düşünmüyorum
DeathAdder V2 1400 TL.
BlackShark V2 X 1400TL.
Bunların ikisi 2800 TL ediyorken yanına mouse pad ile 2000 TL hiç gerçekçi durmuyor.

Gamepower raiju almıştım 30 dk da kulağımı felç bırakıyordu resmen bunda öyle birseh olmaz değil mi bir de jak girisliymis sıkıntı yaratırmi.

Hayır fakat @WildArw adlı arkadaşın dediği gibi tek satıcısında burasının olması şüphe uyandırmıyor değil.

Güzel bir ses kartınız varsa kulaklık çok güzel, mouse da hala bence güzel sayılabilir FPS oyunları vb için. Mouse pad de idare eder boyutu güzel.

Güzel bir ses kartınız varsa kulaklık çok güzel, mouse da hala bence güzel sayılabilir FPS oyunları vb için. Mouse pad de idare eder boyutu güzel.

Mouse padim var zaten 90x40 olarak.

Hocam vallahi bende yeni gördüm güzel bundle a benziyor ürünler gayet güzel sağlam ürünler ama dikkat edin kablo dolanması oluşursa Razer'dan çok başınız ağrıyabilir ben bu durumu Razer kulaklık ve farelerinda 3 4 defa yaşadım.

Nasıl yani kablo derken yer kaplama anlamında mı?

Hayır fakat @WildArw adlı arkadaşın dediği gibi tek satıcısında burasının olması şüphe uyandırmıyor değil.

Kanka yurt dışı ürünler snrm ithalatçı garantili diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı