44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 28 Ağustos 2023 #1 Kardeşime ekipman seti alacağım. Razer Battle bundle cok uygun geldi ama klavye de lazım. Buna benzer setler var mı klavyeli?
Kardeşime ekipman seti alacağım. Razer Battle bundle cok uygun geldi ama klavye de lazım. Buna benzer setler var mı klavyeli?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 28 Ağustos 2023 #2 Hocam bütçeniz varsa o seti alıp klavye de alabilirsiniz.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 28 Ağustos 2023 #3 picl zhmey dedi: Hocam bütçeniz varsa o seti alıp klavye de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle çok uygun zaten, klavyelisini bulamadım. O varsa daha da uyguna gelir diye düşündüm ondan sordum.
picl zhmey dedi: Hocam bütçeniz varsa o seti alıp klavye de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle çok uygun zaten, klavyelisini bulamadım. O varsa daha da uyguna gelir diye düşündüm ondan sordum.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 28 Ağustos 2023 #4 44Nihat07 dedi: Böyle çok uygun zaten, klavyelisini bulamadım. O varsa daha da uyguna gelir diye düşündüm ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer gibi kaliteli bir set bulamayabilirsiniz. En iyisi klavyeyi sonradan almak.
44Nihat07 dedi: Böyle çok uygun zaten, klavyelisini bulamadım. O varsa daha da uyguna gelir diye düşündüm ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer gibi kaliteli bir set bulamayabilirsiniz. En iyisi klavyeyi sonradan almak.