Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 13 Kasım 2023 #1 Amazon.com.tr Bu tarz bildiğiniz başka paketler var mı ve bu paket alınır mı? Güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 13 Kasım 2023 #2 Alinir, guvenilirdir.
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 13 Kasım 2023 #3 ardacanci dedi: Alinir, guvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu Nami dedi: Bu tarz bildiğiniz başka paketler var mı? Genişletmek için tıkla... Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Genişletmek için tıkla... Hatta sonraki düzenlemem de güvenilir mi yazısını da silmiştim, onu geri yazmışlar.
ardacanci dedi: Alinir, guvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu Nami dedi: Bu tarz bildiğiniz başka paketler var mı? Genişletmek için tıkla... Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Genişletmek için tıkla... Hatta sonraki düzenlemem de güvenilir mi yazısını da silmiştim, onu geri yazmışlar.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 13 Kasım 2023 #4 Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu Genişletmek için tıkla... Olmamali, yok diye biliyorum.
Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu Genişletmek için tıkla... Olmamali, yok diye biliyorum.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 954 13 Kasım 2023 #5 Hocam bu bundledaki kulaklığın uygulaması paralı mı? Öyle birkaç konu okumuştum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #6 Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu. Genişletmek için tıkla... Var ama alınmaz. Razer Cynosa+Razer abyssus tek paket içinde geliyor öyle bir bundle var bir de bu var. Bunun dışında bazı paketler falan var ama bizim ülkede satılmıyorlar bildiğim kadarıyla.
Nami dedi: Konunun başlığını yine değiştirmişler. Konuyu açma amacım bu tarz başka paket varsa onu öğrenmekti. İlk öncelikli sorum bu. Genişletmek için tıkla... Var ama alınmaz. Razer Cynosa+Razer abyssus tek paket içinde geliyor öyle bir bundle var bir de bu var. Bunun dışında bazı paketler falan var ama bizim ülkede satılmıyorlar bildiğim kadarıyla.