Anakarttaki ses kalitesi iyiyse o kadar etki etmeyeceğini düşünüyorum. Ses kartı işlevli yazılımı özellikle ekolayzır, ses normalleştirme oyuna göre ayar çekebilmek güzel. Fakat deneme sürümü olarak da bilgisayarınıza 7.1 indirebiliyorsunuz ancak 15 günlük.
Konfor olarak ikisi de iyi ancak V2X hem hafif hem üst bandı daha süngerli olduğundan konforludur. Ses kalitesi olarak TE modeli bas ağırlıklı fakat tizleri oldukça geride olan bir kulaklık. Bas seven gene sever kulaklığı ancak V2X modeli de bas ağırlıklı olsa da tizi bir tık önde olabilir diye düşünüyorum V2 öyleydi daha doğal ve önde bir tiz kalitesi vardı. Mikrofonlar çok yakın. Gene ikisi de üzmez diye düşünüyorum. Bence iade kabul eden sitelerden alın. Amazon beğenmezseniz iade alıyor.
Razer BlackShark V2 X - Premium Esports Oyun Kulaklığı (50 mm Sürücülü Kablolu Kulaklık, PC, Mac, PS4, Xbox One ve Anahtar için Gürültü Azaltma) - Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Kraken'te pahalı Amazon'da diğer sitelere sorabilirsiniz iade alıp almadıklarını.