Razer Black Shark V2 X sürücüsü nereden bulunur?

Synapse desteklemiyor ama kulaklıkda bir sıkıntım var 7.1 iyi çalışmıyor gibi bir de ben DC de sesdeki iken YT'den video izlerken DC'ye ses veriyor anakartım ASUS ROG B550F.

Şunu deneyebilirsin hocam. Ne kadar işe yarar bilemiyorum.

 
Synapse desteklenmiyor 3.5mm jak olan versiyonu.

Kanka Synapse desteklemiyor evet ama ben DC de sesde iken YT'den video açıyorum ve DC'ye ses veriyor karşıya gidiyor ses.


Kanka o inik zaten de sanki çok iş yapmıyor.

Aynı problem bende de var. Çözersen etiketler misin? Hatta bir konu açtım bununla alakalı. Ek olarak ses ayarlarında çıkış kısmında kaç tane seçenek var bakabilir misin?

Aynı problem bende de var. Çözersen etiketler misin? Hatta bir konu açtım bununla alakalı. Ek olarak ses ayarlarında çıkış kısmında kaç tane seçenek var bakabilir misin?



Bunlar var kanka. Hepsi bu kadar.
 

Dosya Ekleri

  • 1686338223401.png
    75 KB · Görüntüleme: 33
Kanka o inik zaten de sanki çok iş yapmıyor.

Ses kartlarına çok hakim değilim ama anakartın güncel bir model olduğundan üzerindeki ses kartın(S1220a) iyidir diye tahmin ediyorum.

Şuradan ses şeysini yükledin mi?

Ayrıca kulaklığın mikrofon ve kulaklık için bir çoğaltıcı kablosu var o olmadan sesi nasıl oluyor öyle dene.
 
Son düzenleme:


Anakartınızın ses driverından gürültü tutma özelliği ile oynayın, sorun düzelecektir.
 
Anakartının ses kartıyla ilgili o. 2 aydır kullanıyorum kulaklığı ama 7.1 hiç açmadım çünkü bayağı kötü bence. Normalde daha iyi ses kasılıyor.

Anakartım ASUS ROG B550F ses kartının iyi olması lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…