Razer Black Shark V2 X vs Gamepower Medusa

Ergün Mert

Kilopat
Bugün Razer BlackShark v2X aldım. 4 yıldır kullandığım eski kulaklığım Gamepower medusya göre sesi aşırı az 7.1 yazılımını kurdum Razer Synapse görmüyor. Herhangi bir ayar var mı yoksa 13 desibel fark bu kadar fark ediyor mu?

Gamepower sesini kumandadan fullemeden discord içi %80 kullanırdım bunun sesini %200 yapıp kulaklık üzerinden fulleyince neredeyse aynı oyun içi sesler hak getire duyamıyorum bile. 7.1 yazılımını kurdum.

Son düzenleme:
Hocam ses seviyesinin yüksekliği Anakartın ses kartı ile alakalı büyük ihtimal.
+ Olarak BlackShark V2x'in Razer Synapse desteği yoktu galiba 7.1 açıp kapayabiliyorsunuz sadece.
Microsoft Store'dan Dolby access indirip 14 günlük deneme sürümüyle eq ayarı ve kısmi ses arttırma deneyebilirsiniz.

Hocam ses seviyesinin yüksekliği Anakartın ses kartı ile alakalı büyük ihtimal.
+ Olarak BlackShark V2x'in Razer Synapse desteği yoktu galiba 7.1 açıp kapayabiliyorsunuz sadece.
Microsoft Store'dan Dolby access indirip 14 günlük deneme sürümüyle eq ayarı ve kısmi ses arttırma deneyebilirsiniz.
Anakart Asus prime h510 mk
Evet Dolby access ile ses seviyesi arttı ancak ses kalitesinde bir kayıp yaşatır mı? Herşeyi en yüksek ses seviyesine ayarlı ancak oyunda o kadar kullanmam zaten

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı