RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Merhaba. Benim klavyeye ihtiyacım var. Sesin çok olduğunu söylüyorlar ama ben çok takılmam sese. Gürültüsü dışında alınabilir bir klavye mi?
Merhaba. Benim klavyeye ihtiyacım var. Sesin çok olduğunu söylüyorlar ama ben çok takılmam sese. Gürültüsü dışında alınabilir bir klavye mi?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Clicky bir klavye ne kadar ses yapıyorsa o kadar ses yapıyor. Siz zaten takılmıyorsunuz. Bence fiyatına göre Razer artısı ile kaçırılmayacak bir ürün.
Clicky bir klavye ne kadar ses yapıyorsa o kadar ses yapıyor. Siz zaten takılmıyorsunuz. Bence fiyatına göre Razer artısı ile kaçırılmayacak bir ürün.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ocak 2022 #3 Alınır baya ses yapıyor diye biliyorum ses takmıyorum diyorsanız alınır.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ocak 2022 #4 Açılmış tonlarca konuda çok daha detaylı konuşulmuş ama kısaca bilek desteği kötü, bunun dışında da bir eksisini göremedim.
Açılmış tonlarca konuda çok daha detaylı konuşulmuş ama kısaca bilek desteği kötü, bunun dışında da bir eksisini göremedim.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Timur58 dedi: Alınır bayağı ses yapıyor diye biliyorum ses takmıyorum diyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... Zaten Blue Switch kullanıyorum 4 yıldır. Biraz daha sesli olsa da çok sıkıntı değil odamın duvarları bayağı bir kalın. Onun dışında güzel bir klavye olduğunu söylediğinize göre satın alacağım galiba. 444635 dedi: Açılmış tonlarca konuda çok daha detaylı konuşulmuş ama kısaca bilek desteği kötü, bunun dışında da bir eksisini göremedim. Genişletmek için tıkla... Bilek desteği mıknatıslı değil mi?
Timur58 dedi: Alınır bayağı ses yapıyor diye biliyorum ses takmıyorum diyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... Zaten Blue Switch kullanıyorum 4 yıldır. Biraz daha sesli olsa da çok sıkıntı değil odamın duvarları bayağı bir kalın. Onun dışında güzel bir klavye olduğunu söylediğinize göre satın alacağım galiba. 444635 dedi: Açılmış tonlarca konuda çok daha detaylı konuşulmuş ama kısaca bilek desteği kötü, bunun dışında da bir eksisini göremedim. Genişletmek için tıkla... Bilek desteği mıknatıslı değil mi?
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ocak 2022 #6 RaYmN dedi: Bilek desteği mıknatıslı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Tutturacak bir yeri de yok, öyle duruyor.
RaYmN dedi: Bilek desteği mıknatıslı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Tutturacak bir yeri de yok, öyle duruyor.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #7 444635 dedi: Değil. Tutturacak bir yeri de yok, öyle duruyor. Genişletmek için tıkla... İtopya.com'un videosunda kutudan ayrı şekilde çıkıyordu o yüzden sordum.
444635 dedi: Değil. Tutturacak bir yeri de yok, öyle duruyor. Genişletmek için tıkla... İtopya.com'un videosunda kutudan ayrı şekilde çıkıyordu o yüzden sordum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 27 Ocak 2022 #8 RaYmN dedi: İtopya.com'un videosunda kutudan ayrı şekilde çıkıyordu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ayrı zaten, klavye ile bilek desteğinin bir bağlantısı bulunmuyor yani. İstediğiniz gibi konumlandırıyorsunuz. Seveni de var sevmeyeni de.
RaYmN dedi: İtopya.com'un videosunda kutudan ayrı şekilde çıkıyordu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ayrı zaten, klavye ile bilek desteğinin bir bağlantısı bulunmuyor yani. İstediğiniz gibi konumlandırıyorsunuz. Seveni de var sevmeyeni de.