demir erdem Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #1 Hangisi alınır?
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 23 Ocak 2022 #2 demir erdem dedi: Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir konu açmıştım İtopya'dan galiba alacaksınız çoğunluk Razer dedi.
demir erdem dedi: Hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir konu açmıştım İtopya'dan galiba alacaksınız çoğunluk Razer dedi.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 23 Ocak 2022 #3 Bence Blackwidow 3.
Rafet Günes Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 52 Yer Rüthen,Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #4 Her türlü Blacwidow 3...
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 23 Ocak 2022 #5 Rafet Günes dedi: Her türlü blacwidow 3.. Genişletmek için tıkla... Peki soru ile alakasız ama neden Black Widow 3?
Rafet Günes dedi: Her türlü blacwidow 3.. Genişletmek için tıkla... Peki soru ile alakasız ama neden Black Widow 3?
Rafet Günes Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 52 Yer Rüthen,Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #6 The Exorcist dedi: Peki soru ile alakasız ama neden Black Widow 3? Genişletmek için tıkla... Black Widow 3'ün aydinlatmasi daha parlak, bilek destegi var, ses arttırma/azaltma butonu var, RGB'lerin renk karisimi daha iyi.
The Exorcist dedi: Peki soru ile alakasız ama neden Black Widow 3? Genişletmek için tıkla... Black Widow 3'ün aydinlatmasi daha parlak, bilek destegi var, ses arttırma/azaltma butonu var, RGB'lerin renk karisimi daha iyi.
The Exorcist Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 741 Çözümler 3 Yer shurima Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dolandırıcı 27 Ocak 2022 #7 Klavye bugün geldi çok iyi. Şu an klavyeden yazıyorum tek eksisi bana göre bilek desteği olmuş. Yastık yok normalde olurdu ve mıknatıslı değil ama kaliteli ben beğendim bana göre tek eksisi bilek desteği. Son düzenleme: 2 Şubat 2022
Klavye bugün geldi çok iyi. Şu an klavyeden yazıyorum tek eksisi bana göre bilek desteği olmuş. Yastık yok normalde olurdu ve mıknatıslı değil ama kaliteli ben beğendim bana göre tek eksisi bilek desteği.