Razer Black Widow V3 vs Logitech G512

Daha fazla  
Merhabalar şu anda Corsair K68 red LED kullanıyorum. Fakat artık sıkıldığımdan dolayı değiştirmek istiyorum. Bu iki seçenek arasında kaldım. Razer 770 TL, Logitech ise 676 TL. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Teşekkürler.

B
Ben yeni BlackWidow v3 aldım. G512 GX Blue Switchler hakkında pek iyi şeyler demiyorlar. Razer’ın switchleri daha sağlam en azından ikisi arasından BlackWidow daha iyi bir tercih. Hem İtopya mağazasından alırsan yanında 10.000 mah powerbank hediye.
BlackWidow V3 önermiyorum. Razer'ın BlackWidow serisine hakaret gibi bir klavye. G512 için yorum yapamayacağım çünkü deneyimlemedim.
Neden hakaret? İnternette G512 hakkında bir sürü kötü yorum varken(Çift tıklama, kırılma, tuşların silinmesi) BlackWidow v3 hakkında sadece bazı tuşlara özel yay sesi var diyorlar. O da Razer değiştiriyor klavyeyi öyle durumlarda ve durum tekrar ederse üst modeliyle değişim alırsın hem.

Ben herhangi bir markayla kıyaslama yapmadım. Şimdiye kadar razer ürünlerinin %90ını kullanıp deneyimlemişimdir. Razer fanıyım ama objektif şekilde. BlackWidow v3 ise razerın bu bütçe klasmanında, bu segmentte yaptığı en kötü klavye diyebiliriz. Malzeme kalitesi, hissiyat, aydınlatma, ped desteği. Ped desteği rezalet zaten bahsetmeye gerek yok. Aydınlatma, razerda gördüğüm en başarısızlardan biri. Malzeme kalitesi diğerlerinden bi tık geri planda öyle sırıtmıyor sıkıntı yok fakat kablosu v2ye kıyasla berbat. V2de arabaya bağla araba çek cinsinden. Hissiyat olarak da cynosa ve huntsman miniden bile daha çok keyif aldığımı hatırlıyorum. Logitechden daha iyi olabilir fakat Razer ürünleri içerisinde iyi değil.
Bu arada şunu da eklemek istiyorum. Razerın her green switchi belli bir kullanımdan sonra çınlama yapar. Bu kullanım süresiyle ve kullanım şekliyle alakalı. Yapmayanı görmedim. Tek değişen şey çıkan sesin şiddeti. Ya az çıkıyor ya da fazla sırıtıyor.

Buna rağmen alabileceği başka klavye yok maalesef bu klasmanda ped konusu çok can sıkıcı evet. Ben yeni almama rağmen ufaktan bir yay sesi alıyorum klavyeden bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Ama G512 içinde kronik sorunlardan bahsediyorlar yapacak bir şey yok. Switch olarak Razer daha önde. G512'yi araştırın bir isterseniz dediğime geleceksiniz. Belki farklı yönlerden Switch kalitesini artırdıkları için falan malzeme kalitesini düşürmüşlerdir. G512 üst taraf metal bunda da öyle fark yok yani klasmanında Razer olmayanlara göre kötü değil iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…