Razer BlackShark V2 1300 TL'ye alınır mı?

Linki ekledim, ben daha sonra alacağım. Umarım ben almadan stok bitmez

Linki ekledim, ben daha sonra alacağım. Umarım ben almadan stok bitmez
Hocam yalnız ürün hakkında ne bir açıklama ne bir özellik var ekran görüntüsü dışında. X modelini satıyor olabilirler , evet fiyatı indirimsiz olarak 1589 lira X modeli için bu kadar yüksek olamaz ama yine de bekoyla görüşüp emin olmak lazım. 1300 Liraya normal v2 modeliyse kaçmaz.

Kulaklık zaten 1200-2000 TL arasında geziyor sürekli güzel düşmüş iyi kulaklık alınır. Cloud 2'den falan iyi kulaklıktır bayağı.

Diğer forumlardan alan arkadaşlar olmuş. 3-4 Gün önced bu fiyata düşmüş, arayıp sorduklarında ses kartlı model denmiş. İade seçeneğide vardır zaten.

Diğer forumlardan alan arkadaşlar olmuş. 3-4 Gün önced bu fiyata düşmüş, arayıp sorduklarında ses kartlı model denmiş. İade seçeneğide vardır zaten.
Öyle ise çok iyi hocam, stoğu bitmeden alın derim eğer kulaklık arayışındaysanız. Bir daha bulunmaz fiyat.

Farklı bir forumda V2X gönderildiği ve iade ettiğini söyledi. Doğru mu? Ürün elinize ulaştı mı?

Farklı bir forumda V2X gönderildiği ve iade ettiğini söyledi. Doğru mu? Ürün elinize ulaştı mı?
Ben satın alım yapmadım, konuyu bende gördüm. X ibaresini koymadan nasıl satabiliyorlar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…