Razer BlackShark V2 alınır mı?

Bütçe
900-2000

BRUHDERMAN

Attopat
Daha fazla  
Selam. Mouse tamam, klavye tamam, PC de tamam, geriye kulaklık kaldı. Model olarak Razer BlackShark V2 almayı düşünüyorum ama V2X ile aralarında yaklaşık 1000 TL fark var. Bu fiyat farkına değer mi yoksa V2X mi almalıyım?

HyperX kulaklıklarına çok eski diyorlar bunda da öyle bir olay var mıdır?

B450M k-ıı anakartım var ses kartı iyi mi bunun.

B450M-K II anakartım var ses kartı iyi mi bunun?
Kötü. Tam performans vermeyebilir, bu sebeple Kraken V3 daha iyi olur. Çünkü USB bir kulaklık, bu sebeple anakart ses yongasına ihtiyaç duymaz.

Kraken V3'ün teknik özelliklerine bakıldığında Blackshark V2 daha iyi duruyor. Anakartın ses kartı çok kötü değilse Alpha ses kalitesi olarak daha iyi.
Blackshark V2'nin yazılımında ses ve mikrofon için bir sürü ince ayar var. Bu ayarları kapsayan profiller oluşturup oyununa veya müzik türüne ideal profile hızlıca geçebilirsin.
Blackshark V2 X ise 3.5 MM jacklı modeli. Mikrofon kalitesi Blackshark V2 ve Alpha'dan iyi.

HyperX Cloud Alpha neden Amazon'da 1100ken normalde 1600 bu fiyat farkı nereden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…