Alinir guzel kulaklik. Synapse ile ilgili sunu soyleyebilirim, yaklasik 1,5-2 yildir razer mouse kullaniyorum ve synapse,axon,cortex vs hep arkada acik oluyor sorun cikarmadi. Islemcim 10300H. Gorev yoneticisinden baktigimda islemci kullanimi %0.
Bende Razer AppEngine, Razer Central, Razer Synapse, RzUpdateEngine, RazerGameManagerService gibi programlar arkada çalışıyor cpu kullanımı %0 ama hepsi toplam 275MB ram yiyor.
Bende Razer AppEngine, Razer central, Razer Synapse, rzupdateengine, razergamemanagerservice gibi programlar arkada çalışıyor CPU kullanımı %0 ama hepsi toplam 275MB RAM yiyor.
Yaklaşık 2 yıl önce Razer Viper alacaktım ama Synapse'nin sıkıntılarından dolayı ve arkada açık tutulması zorunlu diye HyperX PulseFire Haste tercih etmiştim. Eğer Synapse'nin sorunları çözüldüyse ve kapalı olarak da kullanabiliyorsam, bu kulaklığı bugün almayı düşünüyorum zamlar yansımadan.
Alinir guzel kulaklık. Synapse ile ilgili sunu soyleyebilirim, yaklasik 1, 5-2 yıldır Razer mouse kullanıyorum ve Synapse, axon, Cortex vs hep arkada acik oluyor sorun cikarmadi. Islemcim 10300H. Görev Yöneticisi'nden baktigimda islemci kullanimi %0.
Yaklaşık 2 yıl önce Razer Viper alacaktım ama Synapse'nin sıkıntılarından dolayı ve arkada açık tutulması zorunlu diye HyperX PulseFire Haste tercih etmiştim. Eğer Synapse'nin sorunları çözüldüyse ve kapalı olarak da kullanabiliyorsam, bu kulaklığı bugün almayı düşünüyorum zamlar yansımadan.
Kullanıyorum bence 7.1 ile daha iyi video izleme, oyun için daha başarılı geldi bana performansı. Synapse arkada açık kalıyor ama şu küçük yerde sadece.
Kulaklığın kendisi iyi ancak yazılımında sıkıntılar mevcut. Bizzat kullanıyorum ve bazen 7.1 modu çalışmıyor, bilgisayarı yeniden başlatmaktan başka çareniz olmuyor.