Razer BlackShark V2 alınır mı?

Hocam elimdeki dandik Rampage kulaklığı bile 5 yıldır kullanıyorum. O kadar para vereceğim bir ürünü 1-2 yıl bile kullanamayacaksam hayatta almam. Fifine aklıma yattı. Biraz daha araştırmam gerek sanırım.

H6 güzel ürün ses kalitesi açısından üstün ve mikrofon olarak zaten marka mikrofon üstüne kurulu kötü olacağını sanmam.

Mikrofon olarak bana da iyi geldi hocam ama galiba izlediğim videoyla ilgiliydi benim duyduğum garip ses.

Mikrofon olarak bana da iyi geldi hocam ama galiba izlediğim videoyla ilgiliydi benim duyduğum garip ses.

Fifine gayet güzelmiş alınabilir o fiyat bandında ama kablolu kulaklık kullanıyorsanız zaten biliyorsunuzdur ben yine de söyleyeyim bir kablo koruması alın fazla para verdiğiniz için bu tarz kablolu kulaklıklarda kablolar hep birbirine dolanıyor zamanlada yırtılıp kopmaya başlıyor ondan dolayı kablo koruması alırsanız uzun süreler kullanırsınız.

Hocam bu kulaklığı laptop için alıyorum. Dolaşacak kablo olmayacak. Herhalde gerek yok ona. Şu anki kulaklığım 2 jak girişli olmasa kulaklık almayacaktım aslında ama dönüştürücülere güvenemedim ve almaya karar verdim. Teşekkür ederim ilginiz için. Gelişmelerden haberdar ederim.

Merhaba ben de V2X var iki yıldır gayet güzel performans veriyor çok şükür. Alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…